23/03/2020 - 23:54

Covid-19 communicatie over advies 9577 van de Hoge Gezondheidsraad

Geen foto

Er bestaan reeds aanbevelingen met betrekking tot het COVID-19 (www.info-coronavirus.be) en algemene (standaard) voorzorgsmaatregelen m.b.t. infectiepreventie in de zorgverlening. Deze communicatie is gebaseerd op een update van het advies 9577 van de Hoge Gezondheidsraad en de aanbevelingen van de Risk Assessment Group betreffende het gebruik van mondmaskers tijdens de COVID-19 epidemie in België. Deze instructie houdt rekening met de beschikbaarheid van de verschillende types mondmaskers.

Lees verder via deze link

12/03/2020 - 20:11

Covid-19 update

Omwille van de Covid-19 pandemie zijn er wat veranderingen in de agenda:

• Het VVOV congres is verschoven naar oktober.
  • Het congres van Aster is verschoven naar november.
  • De interactieve discussienamiddag over validatie en monitoring in de praktijk is uitgesteld tot nader te bepalen datum. Zo gauw deze bekend is zetten we de aankondiging terug online.
  • Onze studiedag in december gaat dit jaar niet door. We bekijken alternatieve mogelijkheden.

Laatste wijzigingen

Verschil tussen een flexibele fiberscoop en een flexibele videoscoop.
Aandachtspunten bij gebruik, reiniging en desinfectie van flexibele scopen

Reprocessing single use devices en de impact op de CSA

De quiz en bijbehorende presentatie van de workshop, gegeven door VSZ, op de dag van de ziekenhuisapotheker in 2019.
De dag van de ziekenhuisapotheker wordt jaarlijks georganiseerd door VZA, de vereniging van Vlaamse ziekenhuisapothekers

Om de quiz te spelen: Klik op de link, selecteer "play as guest" en dan "classic".
Surf naar kathoot.com met je smartphone en voer de game pin in.

De eerste twee vragen zijn testvragen en maken geen deel uit van de quiz maar dienen om het systeem te leren kennen.

De quiz en bijbehorende presentatie van de workshop, gegeven door VSZ, op de dag van de ziekenhuisapotheker in 2018.

Surf naar kathoot.com met je smartphone en voer de game pin in.

Abonneer op