10/03/2019 - 12:41

Update ISO normering verpakkingsmaterialen

Geen foto

ISO 11607-1 en 2 zijn geupdated. Deze normen behandelen kwaliteitseisen waaraan verpakkingsmateriaal voor thermische sterilisatie moet voldoen en de eisen waaraan de validatie van deze verpakkingsmaterialen moet voldoen.

Meer info over deze update vindt u hier

De normen zelf zijn, helaas, betalend.  Meer info daarover vindt u hier

Laatste wijzigingen

Begint op
wo, 26/06/2019 - 13:30
Eindigt op
wo, 26/06/2019 - 17:00
Begint op
di, 21/05/2019 - 19:00
Eindigt op
di, 21/05/2019 - 22:00

De quiz en bijbehorende presentatie van de workshop, gegeven door VSZ, op de dag van de ziekenhuisapotheker in 2019.
De dag van de ziekenhuisapotheker wordt jaarlijks georganiseerd door VZA, de vereniging van Vlaamse ziekenhuisapothekers

Om de quiz te spelen: Klik op de link, selecteer "play as guest" en dan "classic".
Surf naar kathoot.com met je smartphone en voer de game pin in.

De eerste twee vragen zijn testvragen en maken geen deel uit van de quiz maar dienen om het systeem te leren kennen.

De quiz en bijbehorende presentatie van de workshop, gegeven door VSZ, op de dag van de ziekenhuisapotheker in 2018.

Surf naar kathoot.com met je smartphone en voer de game pin in.

Een praktische oefening en bedenkingen.
Luc Knaepkens is verpleegkundig ziekenhuishygiënist in AZ Klina.

Hoe men in ZNA Palfijn en AZ Klina leensets behandelt.
Een workshop van Katrien Meeussen (ziekenhuisapotheker in AZ Klina) en Thomas Onsea (ziekenhuisapotheker in ZNA Palfijn)

Hier vindt u niet enkel de link naar de presentatie die werd gegeven op onze studiedag maar ook een link naar het proefschrift waarmee de heer Van Doornmalen doctoreerde aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

Abonneer op